Překvapil mě žralok

26. října 2005 v 1:05 | jandys |  Just live
Žralok, paryba (kmen strunatci, třída paryby, podtřída příčnoústí, nadřád žraloci, řád šedouni) není něco co by člověk čekal za dveřmi každý den. Dnes večer, sotva jsem vešel do kuchyně, na mě tahle potvora čekala za dveřmi. Naštěstí byla už po smrti a naporcovaná ...
Moje přítelkyně tento týden vaří, a protože nebyla doma, nachystala mi pěkné překvapení.
Stačilo škrtnout zapalovačem, uvařit brambory lehce opéct na teflonu a lahůdka byla hotová.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 AndrewJ AndrewJ | Web | 26. října 2005 v 3:06 | Reagovat

To by mě taky překvapilo.. vypadá to dost dobře...

2 Iva Iva | 5. ledna 2006 v 15:58 | Reagovat

Žraloka (zatím se třese zimou v mrazáku) chci připravit zítra, trochu obava z neznáma, lovila jsem recepty na netu a tak dík za povzbuzení.

Teď se už nebojím to risknout.

Pozdravení přítelkyni!

3 Katula Katula | 9. července 2006 v 17:12 | Reagovat

No to si děláte srandu, že by ho nikdo mohl jíst!!!!!!!! :((

4 Petr Vejn Petr Vejn | E-mail | 12. listopadu 2006 v 20:26 | Reagovat

Ahoj měl jsem tu možnost si taky připravit žraloka:) Recept jsem okoukal v televizi a prostě jsem to chtěl ochutnat. Stačí jen posipat třeba Podravkou nebo Vegetou a smažit po kždé straně 15 minut. Jako příloha asi  brambory. Nejlepší jsou prý k tomu česnekové brambory.Při jídle nedoporučuji moc přemýšlet nad tím co všechno ta ryba taky může sežrat:) Vcelku dobré maso a určitě i zdravé, tak kdo má rád ryby tak můž doporučit. Mějte se hezka a bacha na žraloka!

5 lucinka lucinka | 3. května 2007 v 17:09 | Reagovat

no pani ted na me ta potvora ceka v kuchyni tak obhlizim net abych mohla neco okoukat ma s nejjednodussi...takze ti dekuju....:)

6 semiramis semiramis | 22. února 2008 v 11:42 | Reagovat

mě žralok chutná a milujiho....a nevím co bÿch bezněj dělala protože je nelepší lepší než sex a eidam cihla

7 Fanas Fanas | 30. září 2008 v 15:09 | Reagovat

ja ho jim uz asi 5 let treba na vanoce misto kapra... ale i v prubehu roku a musim rict, ze je to vyborna ryba.... staci opravdu hodit na panvicku a posypat treba rozmarynem.....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama